Hi there!

Divider

Sunt Diana Graur, profesor de limba engleză certificat Cambridge și mamă a unui băiețel energic și curios, două roluri care se completează armonios și care mă inspiră în demersul meu de a construi cea mai bună experiență de învățare pentru cursanții mei, cu lecții plăcute, eficiente și memorabile.

Am inceput să predau în 2012, după ce am finalizat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul universității București și, dorindu-mi să cresc constant alături de elevii mei, am continuat să învăț prin stagii de pregătire la Cambridge, Budapesta și Barcelona, obținând astfel cele mai prestigioase certificate și diplome cu recunoaștere internațională, completate de un program de masterat unic în Europa, dedicat predării și dezvoltării de cursuri de limba engleză la Cambridge, în Marea Britanie.

Câștigătoare a unui premiu internațional oferit de Universitatea Cambridge în 2013 și trainer în cadrul Conferinței Fischer pentru profesori din 2017, continui să particip și astăzi, cu mult interes, la ateliere, conferințe și cursuri pentru a fi mereu la curent cu noile tendințe în predare și învățare.

În 2024 am lansat Starling English, o școală de limba engleză care oferă cursuri online, construită dintr-o pasiune nemarginită pentru engleză și pentru lucrul cu oamenii și din dorința de a face o diferență valoroasă în mediul educațional actual.

Metoda Starling English

Metoda Starling English are la bază trei piloni fundamentali: CLIL (Învățarea Integrată a Conținutului și a Limbii), Învățarea Activă și Învățarea Vizibilă, cu lecții interactive, eficiente și relevante pentru oportunitățile și provocările situațiilor cotidiene, școlare și profesionale în era digitală. Notabil, acești piloni sunt incorporați în metodologia de predare a Universității Cambridge, recunoscută la nivel mondial pentru standardele sale academic ridicate și contribuțiile semnificative în domeniul educației și limbilor străine.

 

Învățarea Integrată a Conținutului și a Limbii (CLIL)

La Starling English, credem cu tărie în puterea de a integra învățarea limbii engleze cu informații relevante pentru viața de zi cu zi, dar și cu abilități indispensabile pentru performanță școlară și succes profesional. Curriculumul nostru depășește limitele lecțiilor tradiționale de limbă, aducând în discuție subiecte precum cultivarea competențelor digitale, dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă și rezolvarea de probleme, oferind astfel o experiență completă și antrenantă în studiul limbii engleze.

Învățarea Activă

Cursurile noastre sunt concepute pentru a fi interactive, promovând un mediu dinamic de învățare în care elevii aplică cunoștințele accumulate în mod practic. Prin jocuri de rol care simulează situații reale, proiecte și dezbateri pe teme actuale, creăm o atmosferă plină de viață, în care învățarea limbii engleze devine nu doar o necesitate, ci și o călătorie a cunoașterii plină de bucurie, prin care cursanții își dezvoltă gândirea critică și creativă.

Învățarea Vizibilă

Suntem conștienți că fiecare elev este unic și credem că progresul ar trebui să fie vizibil și sărbătorit. Metodologia noastră de predare se bazează pe principiile Învățării Vizibile, transformând procesul de învățare într-unul transparent, cu obiective clare, unde progresul cursanților este monitorizat constant și contribuie la modelarea structurii cursului și la dinamica predării. Cu evaluări regulate și feedback constant, lucrăm împreună pentru a construi drumul spre succes la limba engleză.

Descoperă Noul Standard în Educația Online

Pentru a facilita procesul de predare-învățare, la Starling English, folosim platforma de comunicare audio-video Zoom, alături de cele mai noi tehnologii dedicate instruirii online într-un mod interactiv și distractiv, facilitând astfel nu doar dezvoltarea competențelor lingvisitce ci și a celor digitale, atât de necesare pentru succesul în era tehnologiei.

 

Înscrieți-vă astăzi și începeți o călătorie transformațională în învățarea limbii engleze, alături de Starling English!

Divider
Scroll to Top